Bel nu: 085-0730172

Livestream: toch trouwen in tijden van Corona.

En toen was er Corona… 

Het is geen leuke tijd op dit moment. Dagelijks krijgen wij van tientallen bruidsparen te horen dat de bruiloft moet worden uitgesteld naar een andere datum. Maandenlang is er naar deze grote dag toegewerkt en het Coronavirus zet zonder pardon een dikke vette streep door het programma. Wat nu? 

Veel bruidsparen stellen hun bruiloft uit. Sommige bruidsparen kiezen er echter voor om toch de huwelijksceremonie wel door te laten gaan, en het feest pas later te vieren. Maar dat is best lastig want momenteel kunnen er slechts een beperkt aantal mensen bij aanwezig zijn! Maar daar zien we iets interessants gebeuren… Livestreaming!

Wat is een livestream?

Bij een livestream worden er voorafgaand aan de ceremonie een aantal camera’s en microfoons geplaatst. Vlak voor de livestream loggen jullie vrienden en familie in op een website waar ze jullie ceremonie dan “live” kunnen volgen. Dit lijkt een beetje op het kijken van een video op Youtube, maar dan is het dus live. In het filmpje hier onder wordt meer uitgelegd over hoe livestreamen werkt. 

Vinden jullie dit interessant en zouden jullie wellicht ook een livestream willen op jullie ceremonie? Dan raden wij livestream-service.nl aan. Een kwalitatieve livestream en bovendien goede communicatie en snelle service!

Sluit Menu