Bel nu: 085-0730172

Openingsdans mix

Willen jullie een unieke openingsdans op jullie bruiloft?

Wij bieden de mogelijkheid om dit voor jullie te realiseren! De openingsdans is natuurlijk jullie moment in de spotlight tijdens het feest. Het feest draait tenslotte om jullie als bruidspaar en dit is jullie moment om te schitteren met een spectaculaire openingsdans om jullie gasten te verrassen!

In plaats van een traditionele openingsdans van 1 nummer bieden wij de mogelijkheid om op een leuke manier een mix te maken tussen verschillende nummers. In deze mix kunnen wij jullie favoriete nummers tot één geheel maken om zo een spectaculaire openingsdans te maken! Van klassiek tot aan rock tot aan dance, het is allemaal mogelijk!

Wat kost een openingsdansmix?

Ons standaardpakket voor de openingsdansmix bestaat uit maximaal 6 door jullie gekozen nummers, en maximaal 3 aanpassingsrondes. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Deze kost €50,- inclusief BTW. 

Choreografie voor de openingsdansmix

Willen jullie van de openingsdans echt een waar spektakel maken? Neem dan ook danslessen bij een choreograaf zodat je je gasten pas écht zult verrassen. Wij hebben daarvoor goede ervaringen met Beauty en Beweging.

Openingsdans trouwerij
Huwelijk openingsdans
Sluit Menu